Vakantiehuis Italie

 Casa del Porticato

 

       Borgo val di Taro, Emilia Romagna, Italia   

Zwemmen:


Zwemmen kan op verschillende plekken in de buurt en iets verder weg: Van de dichtstbijzijnde poelen in de Taro rivier, tot het gemeente zwembad van Borgotaro. Wie echte luxe zoekt en een zwembad met poolbar en luxe restaurant kan het best naar Medesano naar de kaasmakerij en Hotel Bertinelli (40 km van ons huis). Iets verder (75 kmtr) kun je natuurlijk een dagje strand doen. Zie het hoofdstuk stranden.

Zwemmen kan op verschillende plekken in de Taro rivier en sommige zij-armen: er zijn prachtige paradijselijke plekken te vinden temidden van natuurschoon. Soms is het even zoeken, maar je kunt een open plek uitzoeken, maar ook een in een bosrijke omgeving. er zijn watervalletjes en kristalheldere poelen, waar je de forellen kunt zien zwemmen.


GianMarco, onze makelaar en natuurgenieter (zie foto hierboven) heeft zijn meest prachtige zwemgeheimen middenin de natuur, aan ons prijsgegeven; 

Zwemmen kan ook in het plaatselijke zwembad:  op 6 kmtr van ons huis
 

Luxe in Medesano: het zwembad van Agricola Bertinelli, met poolbar en restaurant. je vindt hier ook een kaasmakerij en een mooie winkel met plaatselijke lekkernijen.