Vakantiehuis Italie

 Casa del Porticato

  Borgo val di Taro (Pr), Emilia Romagna, Italia   

Italian Style Shop & Decorations:

 

Uit onze hobby voor interieurs, design en decoratie is het idee ontstaan voor deze ITALIAN STYLE shop, waar we voor de liefhebbers, mooie spullen, die we onderweg vinden en tegenkomen, samenstellen en te koop aanbieden. Mooie exclusieve woonspullen (vaak unica's) in dezelfde stijl als de italiaanse inrichting van ons italiaanse vakantiehuis.

 

Het zijn voornamelijk woonartikelen, schemerlampen en mooie objecten , met een klassiek italiaanse uitstraling en een "moderne" knipoog. Eclectische interieurspullen die als opvallend en spannend contrasterend "object" goed passen in een modern interieur. Natuurlijk misstaan ze ook niet in een landelijk of meer klassiek interieur.

Sommige items hebben we in Italie gevonden, andere items ademen een italiaanse sfeer. Het moeten objecten zijn, die ook in ons sfeervolle Italiaanse huis en ons eigen interieur, niet zouden misstaan.

De lampen (onze liefhebberij) zijn vaak unica's of uniek samengesteld. We zijn voortdurend op zoek naar mooie lampvoeten en lampenkappen, die we combineren tot een "spannende" eenheid. De lampen zijn dus over het algemeen niet nieuw, maar worden hergebruikt en opnieuw gecombineerd. Soms is de voet antiek in combinatie met een nieuwe en moderne kap (kleur kap vrij naar keuze).

Op speciaal verzoek kunnen we de combinatie van voet en kap aanpassen aan uw persoonlijke wens, smaak en interieur. We gaan voor "spannende" en onverwachte combi's en kunnen u hierbij adviseren. Naast het maken van mooie lampen, zorgen we dat deze alleszins betaalbaar blijven.

Als u geïntereseerd bent in een van de items of als u een speciaal verzoek of wens heeft, stuur ons dan een bericht via email: casadelporticato@gmail.com We gaan dan (vrijblijvend) voor u op zoek om de gewenste unieke lamp samen te stellen en aan uw lampenwens te voldoen.

Kijk regelmatig op onze webpagina (favorieten), de collectie zal voortdurend wisselen en er zullen steeds nieuwe spannende en unieke items worden toegevoegd.

 

 

Go to our SHOP and our Italian decoration website 

 

  

   

   SHOP hier

 

 

 

 

 

Contact:

Members Area

Newest Members

Recent Blog Entries

Recent Photos

Membership & Articles