Vakantiehuis Italie

 Casa del Porticato

  Borgo val di Taro (Pr), Emilia Romagna, Italia   

Blog

Onze gasten

Posted by Dio van Gils on August 26, 2019 at 5:05 AM

Net zoals u uw voorkeur heeft voor een mooi en comfortabel vakantiehuis, hebben wij onze voorkeuren voor de gasten die we van ons huis gebruik laten maken. Dat klinkt misschien raar, maar we hebben recentelijk een zeer slechte ervaring gehad en we willen herhaling hiervan in de toekomst voorkomen. Ook om in de toekomst ons trotse bezit te blijven kunnen delen met liefhebbers van Italie. Derhalve willen we ook niet meer met elke tussenpersoon of elke vakantiehuizen website in zee gaan; recentelijk hebben we ons huis geplaatst op AirBnB en ons huis er vervolgens na de genoemde slechte ervaring weer afgehaald. (zie onze eerdere blog : "Varkensstal").


We verwachten van onze gasten, dat ze optimaal genieten van ons huis, maar dat ze ook respect voor ons vakantiehuis hebben en zuinig met onze spullen omgaan. Ongelukjes kunnen gebeuren en we verwachten daarom van onze gasten dat ze een aansprakelijkheids-verzekering hebben.


Nou zult u zeggen; "maar dat is toch allemaal vanzelfsprekend?" .... Niet voor iedereen dus, .......maar als u dat denkt, bent u in elk geval van harte welkom. Veel weldenkende en welacterende fantsoenlijke mensen zijn u voorgegaan en we hebben gelukkig tot-nu-toe maar 1 slechte ervaring en dat houden we graag zo. Wellicht tot ziens. Welkom!Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments