Vakantiehuis Italie

 Casa del Porticato

  Borgo val di Taro (Pr), Emilia Romagna, Italia   

Blog

Onderhoud en verbouwingen tijdens Corona

Posted by Dio van Gils on June 5, 2020 at 3:10 AM

We gaan 17 juni richting Italie; de grens met Italie is vanaf 3 juni open en vanaf 15 juni is Zwitserland weer open vanwege Corona. De doorreis blijft nog even spannend. We hebben begrepen dat we aan de grens moeten bewijzen dat we slechts op doorreis zijn en niet gaan overnachten in Zwitserland. Nou dat waren we toch al niet van plan, omdat we eerstens niet van de Zwitsers algemeen houden en de Zwitserse mentaliteit  (wat slechte ervaringen).... en we nemen ons eigendomsbewijs van ons huis, inschrijving in Borgotaro en ons Italiaanse belastingnummer mee als bewijs dat we dringend naar ons huis in Italie op weg zijn.


Er zal wat onderhoud te doen zijn qua onkruid. We gaan de tuin verzorgen en weer voorzien van mooie bloeiende planten in onze vele plantenbakken. Verder gaan we nieuw extra grint bestellen.


Versneld gaan we wat verbouwingen en al eerder geplande aanpassingen laten doen. We hebben al een afspraak gemaakt met de timmerman, omdat we alle ramen en kozijnen willen laten vervangen (met dubbel glas). Ook gaan we de eerder gemaakte plannen (zie Toekomstplannen) voor de kelders effectueren. De voorste kelder zal najaar 2020 / voorjaar 2021 verbouwd gaan worden als extra slaapkamer en badkamer. De achterste kelder, waar de vloer nog van zand is en de muren niet afgewerkt, zullen we zo rond 2022-23 een vloer laten storten en de wanden laten stucken. Ook moet daar een nieuwe buitendeur en raam in.


We zijn van plan om een aantal weken te blijven.


Zie ook onze pagina Toekomstplannen:  

https://www.casadelporticato.com/toekomstplannen.htm
Verbouwing voorste kelder;Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments